PITCAR - Service Roti - Anvelope - Mecanica Auto

Iata echipa noastra!

Ei sunt specialistii nostri

Mihail Iordache
Mihail IordachePresident, Partnermihail@pitcar.ro
Mihail, professional engineer in Provincia Ontario, Canada, a gestionat diferite proiecte in Europa, America de Nord si Orientul Mijlociu. Experienta sa acopera o gama larga de abilitati, de la cele tehnice, pana la cele administrative si de conducere. Printre pasiunile lui Mihail se numara industria auto. In timpul liber ii place sa joace golf.
Miles Jordache
Miles JordacheCEO, Partnermiles@pitcar.ro
Miles Jordache vine din Toronto, Canada, unde a acumulat experiență în industria auto la fabrica Ford din Oakville Ontario și la Car Holdings Vaughn GTA. Miles a absolvit colegiul George Brown Toronto cu o diploma in managementul afacerilor. Miles este un împătimit al mașinilor, dedicând mult timp pentru customizarea, tunarea și construirea unor automobile exotice.
Liviu Niculaie
Liviu NiculaieService Managerliviu@pitcar.ro
Experienta profesionala solida de peste 22 de ani in domeniul mecanica auto, impreuna cu o pasiune extraordinara, dar si capacitatea de lucru in conditii de stres fac ca si profesionalismul sa fie la standarde foarte inalte. De asemenea, are abilitati de coordonare si colaborare cu echipa aflata in subordine si este responsabil de calitatea lucrarilor efectuate si de respectarea normativelor de lucru. Autorizat maistru ITP.
Ana Maria Doncu
Ana Maria DoncuSales Manageranamaria@pitcar.ro
Ana Maria vine cu o experienta de munca de peste 15 ani, in domenii total diferite de ceea ce inseamna PITCAR, insa determinarea si ambitia sunt doua dintre calitatile care au facut ca de fiecare data sa se adapteze in cel mai rapid mod. Datorita atitudinii sale responsabile in cel mai scurt timp solutioneaza diversele probleme ce apar in departament. In timpul liber o preocupa marea pasiune, tot ce reprezinta Beauty&Fashion!

Iti doresti sa devii membru al echipei noastre? Trimite CV-ul tau

Contact

0747.53.53.53 | 021.230.78.68

office@pitcar.ro

Ne gasesti in

BD. BARBU VACARESCU 74-76 BUCURESTI, SECTOR 2

Program

Luni-Vineri: 08:00 - 20:00

Sambata: 08:00 - 16:00

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea analizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorizate.
Afla mai multe Accepta Refuza