PITCAR - Diagnoza Auto Bucuresti – Tester Auto Autel MaxiSys Elite

Diagnoza

autel elite sys

Diagnoza Auto Autel
MaxiSys Elite

  • Cel mai extins si complet sistem care acopera peste 80 de marci si modele ale masinilor din SUA, Asia si Europa
  • Functionalitate exceptionala a nivelului OE de la diagnosticare OBDII si codificarea si programarea avansata ECU
  • Caracteristici unice de programare a vehiculelor care functioneaza cu o interfata pass-thru conforma cu normele SAE J2534-1-2
  • Actualizari automate ale sistemului si ale software-ului prin trimiterea de notificari trimise in timp real prin Internet
  • Gestionarea operatiunilor din service prin pastrarea in mod ordonat a tuturor datelor, a informatiilor despre clienti si inregistrarilor despre vehicule
  • Design ergonomic unic, cu protectie exterioara cauciucata si carcasa interna robusta

Tester Auto Autel MaxySys


MaxiSys Elite este cea mai noua componenta a liniei MaxiSys de intrumente inteligente de diagnosticare avansata, functionad pe baza sistemului rapid si intuitiv Android.
Sistemul are garantia NVIDIA Tegra® 4, cel mai rapid procesor din lume. Ecranul de 9,7 inch cu display retina ofera o rezolutie ultra-inalta de pana la 2048x1536, dar si o gama optimizata de aplicatii sofisticate si puternice.
MaxiSys Elite efectueaza rapid toate lucrarile de la diagnosticarea complexa a vehiculelor si analiza pana la programarea avansata ECU. Este de doua ori mai rapid decat orice alt dispozitiv similar si are durata dubla de viata a bateriei, precum si un sistem de economisire a energiei.
MaxiSys Elite vine cu un ecran super-sensibil, capabil sa raspunda la atingerea cu manusi, precum si a mainilor murdare si unsuroase.
Statia de depozitare cu un design ergonomic ofera vizibilitate optima, precum si o incarcare convenabila, astfel incat sa elimine preocuparile legate de alimentarea cu energie.

Alte Servicii

Programeaza-te Acum - diagnoza

 

Contact

0747.53.53.53 | 021.230.78.68

office@pitcar.ro

Ne gasesti in

BD. BARBU VACARESCU 74-76 BUCURESTI, SECTOR 2

Program

Luni-Vineri: 08:00 - 20:00

Sambata: 08:00 - 16:00

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea analizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorizate.
Afla mai multe Accepta Refuza