PITCAR - Servicii Mecanica Auto – Diagnoza Auto – Hotel Anvelope

Serviciile PitCar

Un nou mod de a ingriji masina

Servicii Mecanica Auto – Service Roti Anvelope

 

Service Roti

Suntem cel mai bine cunoscuti sub numele de "specialisti in anvelope" denumire de care suntem mandri, dar merita mentionat faptul ca efectuam o gama larga de servicii de intretinere auto.

Afla mai multe

Reparatii Jante

Pentru a repara in mod adecvat jantele de aliaj sau tabla oferim clientilor nostril serviciile de sudura, sablare, indreptare, echilibrare dinamica, vopsire electrostatica. Va asteptam!

Afla mai multe

Aer conditionat

Sistemul de climatizare este foarte important, nu doar pentru racirea aerului din masina. Convinge-te de importanta intretinerii instalatiei de aer conditionat! Programeaza-te acum.

Afla mai multe

Hotel de anvelope

Spatiul este important pentru tine. Nu te incurca de anvelope in casa! Foloseste spatiul pentru pasiunile tale, pentru lucrurile cu adevarat importante pentru familia ta. Anvelopele le poti depozita la noi!

Afla mai multe

Revizie motor

Pe parcursul vietii unui autovehicul, acesta are parte de zeci de revizii de rutina. Uzura motorului depinde in primul rand de modul in care acesta este intretinut, iar reviziile reprezinta cea mai simpla metoda de a-i prelungi viata.

Afla mai multe

Schimb ulei si filtre

Schimbarea uleiului reprezinta una dintre cele mai importante operatiuni de intretinere a autovehiculelor. Trebuie facuta obligatoriu o data pe an sau la fiecare 10-15.000 km parcursi.

Afla mai multe

Sistem franare

Securitatea in trafic depinde de capacitatea unui autovehicul de a se opri in conditii de siguranta pentru sofer, alti participanti la trafic si pietoni. Intretinerea corecta si la timp a sistemului de franare este imperativa pentru orice autovehicul.

Afla mai multe

Sistem de distributie

Inlocuirea kitului de distributie la autoturism este o operatiune destul de costisitoare, insa una necesara. Kitul se schimba preventiv, pentru a evita distrugerea partiala sau totala a motorului.

Afla mai multe

Programeaza-te acum!

 

Contact

0747.53.53.53 | 021.230.78.68

office@pitcar.ro

Ne gasesti in

BD. BARBU VACARESCU 74-76 BUCURESTI, SECTOR 2

Program

Luni-Vineri: 08:00 - 20:00

Sambata: 08:00 - 16:00

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea analizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorizate.
Afla mai multe Accepta Refuza