PITCAR - Service Roti Sector 2 – Vulcanizare – Anvelope

Service Roti

Fii gata de drum!

Constatare Directie
Printre cele mai periculoase situatii cu care se poate confrunta un sofer este defectarea sistemului de directie al masinii pe care o conduce, iar consecintele sunt de cele mai multe ori deosebit de grave.
Daca ai senzatia ca masina "trage" in dreapta sau in stanga sau daca simti batai in volan in timpul deplasarii, atunci ar trebui sa verifici sistemul de directie al masinii. In urma constatarii, mecanicii PitCar Service iti vor spune daca masina are anumite probleme si care ar fi reparatiile necesare. 
Pachet Complet Service Roti
Echilibrare Roti
Geometrie 3D fata / spate
Demontat / Montat Roata
Etansare Anvelope
Presiune cu Azot
Spalat Roti
service auto roti bucuresti

Service Roti - Vulcanizare

Servicii Jante
Reparatii jante aliaj / otel
In timp, jantele se pot deteriora, dar la PitCar Service putem reconditiona jantele, astfel incat sa le folositi in continuare. Costurile sunt mai mici decat in cazul achizitiei unor jante noi, iar reparatia se poate face doar pe janta deteriorata, fara a si nevoie sa le inlocuiesti pe toate (daca modelul pe care il ai nu se mai gaseste in stoc).
Cele mai intalnite defecte ale jantelor sunt:
  • indoiturile pe laterale
  • rupturi pe laterale
  • coroziune (rugina)
  • zgarieturi
  • crapaturi

Sudat janta aliaj

Va oferim servicii de sudura jante de aliaj la cele mai inalte standarde. Procesul de sudura a jantelor se realizeaza intr-o camera special amenajata, datorita faptului ca majoritatea metalelor au o reactie negativa in momentul in care iau contact cu aerul. Pentru a evita formarea oxizilor, ne asigura, ca in apropierea locului in care se desfasoara procesul de sudare nu exista aer. Doar asa putem asigura o calitate ridicata pentru fiecare janta sudata.

Curatare jante rugina crom

Cromul este un metal foarte fragil și dur care este folosit ca o placare pentru a trece peste alte metale. Acoperirea cu cromare este folosita si pentru jante. Desi curatarea cromului poate si simpla de efectuat in gospodarie, in cazul jantelor, acest lucru lucru trebuie facut cu mare atentie. 
In primul rand, cromul ramane patat daca dupa spalare este lasat sa se usuce la aer. De aceea, trebuie lustruit.
Daca sunt suspectate urme de rugina, acestea vor fi curatate prin frecare cu aluminiu, dar si cu ajutorul unui lubrifiant intre cele doua metale, astfel incat sa nu apara zgarieturi. Dupa indepartarea ruginii, janta va fi lustruita si tratata cu substante chimice si uleiuri speciale pentru un aspect ca de nou.

Alte Servicii

Programeaza-te Acum - service roti

 

Contact

0747.53.53.53 | 021.230.78.68

office@pitcar.ro

Ne gasesti in

BD. BARBU VACARESCU 74-76 BUCURESTI, SECTOR 2

Program

Luni-Vineri: 08:00 - 20:00

Sambata: 08:00 - 16:00

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea analizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorizate.
Afla mai multe Accepta Refuza